AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini açamamak

Kahve falında gözlerini açamamak

Kahve falında gözlerini açamamak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, asık yüzlerin güleceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerini açamamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Kahve falında göz açamamak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret eder.

Kahve falında tek gözünü açamamak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aç gözlü olmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri açamamak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözü açamamak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Kahve falında göz kapağını açamamak kötü bir duruma düşürüleceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerini açamamak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, rahat bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün gözünü açtığını görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, pek çok olumlu gelişmelere delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir