AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağından kan gelmek

Kahve falında kulağından kan gelmek

Kahve falında kulağından kan gelmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sevdiklerini de koruyacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, ev sahibi olacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet eder.

Kahve falında kulağından kan gelmek gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Kahve falında kulağından kan geldiğini görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında kulağından kan gelmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak kan görmek yokluk içine düşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağında kan görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağından kan aktığını görmek kazancını artıracağına, eşi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında kulakta kan görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına yorulur.

Kahve falında memeden kan geldiğini görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazdan kan geldiğini görmek yıkılacağına, üzüleceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir