AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinde kan görmek

Kahve falında gözlerinde kan görmek

Kahve falında gözlerinde kan görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, yolunun açık olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerinde kan gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Kahve falında gözünden kan damlamak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında gözlerinden kan aktığını görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına inanılır.

Kahve falında gözlerinden kan akmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gözünden kan geldiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinde kan görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında göz kanlanması görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet eder.

Kahve falında gözü kanlanmış birini görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında gözlerinden kan gelmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir