AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri olmayan köpek görmek

Kahve falında gözleri olmayan köpek görmek

Kahve falında gözleri olmayan köpek görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bolluk ve bereket göreceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında gözleri olmayan köpek gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler yararlı olabilir.

Kahve falında mavi gözlü beyaz köpek görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç gözlü köpek görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında tek gözlü köpek görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi gözlü köpek görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri olmayan köpek görmek sıkıntılara neden olacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı gözlü köpek görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kör köpek görmek daha rahat bir hayatı olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında gözleri kırmızı köpek görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir