AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü beyaz köpek görmek

Kahve falında mavi gözlü beyaz köpek görmek

Kahve falında mavi gözlü beyaz köpek görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yetki sahibi olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü beyaz köpek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında mavi gözlü beyaz köpek görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü kurt köpeği görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalettir.

Kahve falında mavi gözlü köpek görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine inanılır.

Kahve falında mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mavi gözlü kedi görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir