AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü köpek görmek

Kahve falında mavi gözlü köpek görmek

Kahve falında mavi gözlü köpek görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü köpek gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Kahve falında mavi gözlü beyaz köpek görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü kurt köpeği görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü köpek görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında mavi erkek gözü görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, dertlerin ve sorunların artacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi göz kalemi sürmek hayırlı bir sürece girileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Kahve falında birinin gözlerini mavi görmek tartışmalı bir işe girileceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek mavi gözlü bebek görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, kendisini yıpratacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir