AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ gözünü açamamak

Kahve falında sağ gözünü açamamak

Kahve falında sağ gözünü açamamak hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ gözünü açamamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir.

Kahve falında sağ gözünü açamamak geçim sıkıntısının biteceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ gözünün kör olduğunu görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ gözünü görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ göz görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ gözünün çıktığını görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, bir beladan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında göz kapağını açamamak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerini açamadığını görmek arzuların gerçekleşeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir