AnaSayfa / Genel / Kahve falında rimel çekmek

Kahve falında rimel çekmek

Kahve falında rimel çekmek acı tecrübeler edineceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, onu borçtan kurtaracağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, ticaret ehli kişi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında rimel çekmek gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında rimel çekmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında göze rimel çekmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil rimel görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rimel almak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine rimel sürmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Kahve falında mavi rimel görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında rimelli kirpik görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulur.

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir