AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözetleyen birini görmek

Kahve falında gözetleyen birini görmek

Kahve falında gözetleyen birini görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine işarettir.

Kahve falında gözetleyen birini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek veya ilgisini çekmek için aşırı harcama riskiniz var.

Kahve falında göze rimel sürmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanla göz göze gelmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına işarettir.

Kahve falında göz göze bakmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle göz göze gelmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında göze aylaynır sürmek kısmetlerinin bol olacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalettir.

Kahve falında göze yeşil lens takmak helal rızık elde edeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında göze parmak sokmak huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadınla göz göze gelmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir