AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden korkmak

Kahve falında gözden korkmak

Kahve falında gözden korkmak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, güçten düşeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözden korkmak gördüyseniz:

  • Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz olabilir.

Kahve falında gözden korkmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında gözden kurt çıktığını görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında gözde leke görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında gözden çöp çıkarmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözden yaş gelmeden ağlamak zor bir döneme girileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözden kaybolmak kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözde kurt görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak hızlanacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir