AnaSayfa / Genel / Kahve falında görürken ağlamak

Kahve falında görürken ağlamak

Kahve falında görürken ağlamak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, sağlığının kötüye gideceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında görürken ağlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak işlerle uğraşabilir ya da belli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölen birini görüp ağlamak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp ağlamak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına inanılır.

Kahve falında babasının öldüğünü görüp ağlamak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hamile olduğunu görüp ağlamak hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, sorunların günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi görüp ağlamak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini görüp ağlamak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, küfürlü söze delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi görüp ağlamak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir