AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini görüp ağlamak

Kahve falında ölmüş birini görüp ağlamak

Kahve falında ölmüş birini görüp ağlamak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, verdiği sözleri tutacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Biraz daha dikkatli olmanızda yarar var.

Kahve falında ölüyü görüp ağlamak kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, malının artmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin öldüğünü görüp ağlamak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını görüp ağlamak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında öldüğünü görüp ağlamak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar görüp ağlamak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birini görüp ağlamak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini görüp ağlamak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı görüp ağlamak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir