AnaSayfa / Genel / Kahve falında görüp aşık olmak

Kahve falında görüp aşık olmak

Kahve falında görüp aşık olmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, aradaki buzları eriteceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında görüp aşık olmak gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınız kafanızı çok meşgul ediyor.

Kahve falında görülen kıza aşık olmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında birini görüp aşık olmak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında görüp aşık olmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görülen kişiye aşık olmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bira görüp içmemek işten yana şansının açık olacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görülen ismi koymak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında görülen öpüşmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalet eder.

Kahve falında cenaze görüp korkmak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir