AnaSayfa / Genel / Kahve falında görülen öpüşmek

Kahve falında görülen öpüşmek

Kahve falında görülen öpüşmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, güvenini sarsacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında görülen öpüşmek gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersiz veya başarısız olma ihtimali yüksek planlarını engelleme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında görürken ağlamak aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlenirken görülmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik görüp giymemek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini görüp ağlamak kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın görüp almamak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek görüp emzirmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında cin görüp ayetel kürsi okumak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü görünmeyen birini görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir