AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini görüp aşık olmak

Kahve falında birini görüp aşık olmak

Kahve falında birini görüp aşık olmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına delalet eder.

Kahve falında birini görüp aşık olmak gördüyseniz:

  • Aile, gayrimenkul veya evle ilgili konularda ilerlemenin sürmesi gerekiyor.

Kahve falında görülen kişiye aşık olmak ekmek bulamayacağına, kolaylıklara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görülen kıza aşık olmak sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini görüp aşık olmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görüp aşık olmak sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında görürken konuşmak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında görülen bebek emzirmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini görüp sarılmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz görüp girmemek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir