AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira görüp içmemek

Kahve falında bira görüp içmemek

Kahve falında bira görüp içmemek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine inanılır.

Kahve falında bira görüp içmemek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşabilir, planlarınızı uygulamanızı kolaylaştıracak keyifli aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında bira görüp içmemek bir sebeple başka yollar aranacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bira içtiğini görmek işlerinde başarılı olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında babasının bira içtiğini görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin bira içtiğini görmek feraha ermeye, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bira içen görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında bira içip sarhoş olmak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bira içerken görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yardımının olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının bira içtiğini görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir