AnaSayfa / Genel / Kahve falında görünmeyen adam görmek

Kahve falında görünmeyen adam görmek

Kahve falında görünmeyen adam görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında görünmeyen adam gördüyseniz:

  • Fazla detaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında görünmeyen adam görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret eder.

Kahve falında görünmez adam olmak işinin gücünün de rast gideceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulur.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle görülmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini görüp ulaşamamak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini görüp ağlamak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına inanılır.

Kahve falında altın görüp kaybetmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir