AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle görülmek

Kahve falında gelinlikle görülmek

Kahve falında gelinlikle görülmek zor durumda kalacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında gelinlikle görülmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında gelinlik görüp giymemek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik görüp giyememek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle görülmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, asla yüksünmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik görüp ağlamak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanı görüp konuşmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında görünmez yaratık görmek ödeme güçlü çekeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında şarap görüp içmemek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında hamile olduğunu görüp doğurmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, büyük düşüneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir