AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada oturmak

Kahve falında arabada oturmak

Kahve falında arabada oturmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, çok hayırlı haberler alacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında arabada oturmak gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Kahve falında araba içinde oturmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz arabada oturmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba koltuğunda oturmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında arabada ön koltukta oturmak kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabada oturduğunu görmek hatalarını düzelteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında arabada önde oturmak zorluklarını aşmayı bileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında arabaya oturmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında arabada oturmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir