AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya oturmak

Kahve falında arabaya oturmak

Kahve falında arabaya oturmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında arabaya oturmak gördüyseniz:

  • Stresten uzak durun.

Kahve falında araba koltuğunda oturmak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabada arka koltukta oturmak darlanacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabada ön koltukta oturmak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalettir.

Kahve falında arabada oturmak aşık olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz arabada oturmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabaya oturmak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yalan söylemeye yorulur.

Kahve falında arabada önde oturmak işlerinin yaver gideceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında araba içinde oturmak kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir