AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz arabada oturmak

Kahve falında beyaz arabada oturmak

Kahve falında beyaz arabada oturmak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabada oturmak gördüyseniz:

  • Kahveleri hazırlayın ziyaretçi çoğalabilir.

Kahve falında beyaz arabada oturmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabada arka koltukta oturmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında araba içinde oturmak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında araba koltuğunda oturmak evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında arabada oturduğunu görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabada ön koltukta oturmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabada önde oturmak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya oturmak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir