AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilidi açamamak

Kahve falında kilidi açamamak

Kahve falında kilidi açamamak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kilidi açamamak gördüyseniz:

  • Bir süre sabredebilirseniz nedenlerin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında kapı kilidini açamamak kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilitli kapıyı açtığını görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kilidi açamamak para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kilit açtığını görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının kilidini açamamak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kilitli kalmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık asma kilit görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir