AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenirken görülmek

Kahve falında evlenirken görülmek

Kahve falında evlenirken görülmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında evlenirken görülmek gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında görülen ev yapmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında evlenirken görülmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görünmeyen adam görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok görülmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini görüp aşık olmak kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, zaferler kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu görüp doğurmak artık hayatının bir düzene gireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında şeytanı görüp besmele çekmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında türbe görüp dua etmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir