AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebek görüp emzirmek

Kahve falında erkek bebek görüp emzirmek

Kahve falında erkek bebek görüp emzirmek umduğunu bulamayacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, rahatının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek görüp emzirmek gördüyseniz:

  • Biraz da kendinizi şımartmanız gerekiyor.

Kahve falında erkek bebek görüp emzirmek onu isyan noktasına getireceğine, gönlünün rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında görülen erkek bebek emzirmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza tabir olunur.

Kahve falında bebek görüp emzirmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında görülen bebek emzirmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek görüp sevmek halsizleşeceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği emzirdiğini görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğan erkek bebeği emzirmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının erkek bebek emzirdiğini görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir