AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü görünmeyen birini görmek

Kahve falında yüzü görünmeyen birini görmek

Kahve falında yüzü görünmeyen birini görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına delalettir.

Kahve falında yüzü görünmeyen birini gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir rahatlamaya ulaşmalısınız.

Kahve falında yüzü görünmeyen birini görmek kazanç ve kar getireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüzü görünmeyen insan görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü görünmeyen kadın görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu görüp ağlamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet eder.

Kahve falında şeytan görüp dua etmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin öldüğünü görüp ağlamak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü diri görüp öpmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin öldüğünü görüp ağlamak istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir