AnaSayfa / Genel / Kahve falında görücü olmak

Kahve falında görücü olmak

Kahve falında görücü olmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında görücü olmak gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormanız durumunda istemediğiniz cevaplar alabilirsiniz.

Kahve falında kıza görücü gitmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işarettir.

Kahve falında görücü geleceğini görmek ondan kazanç elde edeceğine, aşık olacağına tabir olunur.

Kahve falında görücüye gitmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında görücü usulü evlenmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane görücü görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında eve görücü geldiğini görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görücü gitmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında görücü görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir