AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine görücü gitmek

Kahve falında birine görücü gitmek

Kahve falında birine görücü gitmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine görücü gitmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında görücüye gitmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında birine görücü gitmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında görücü gitmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kıza görücü gitmek zarar etmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görücülere kahve yapmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında görücü geleceğini öğrenmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında erkeğe görücü gelmek dertlerinin dermanını bulacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelen görücüyü istememek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir