AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıza görücü gitmek

Kahve falında kıza görücü gitmek

Kahve falında kıza görücü gitmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıza görücü gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında kıza görücü gitmek razı geleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında görücü gitmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında görücüye gitmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine görücü gitmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında görücüyü istememek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına alamet eder.

Kahve falında görücü geleceğini görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında görücü görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında görücülerin geldiğini görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir