AnaSayfa / Genel / Kahve falında goril olduğunu görmek

Kahve falında goril olduğunu görmek

Kahve falında goril olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında goril olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal taktiklerin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında goril ve maymun görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında goril olduğunu görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük goril görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında goril yavrusu görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru goril görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, ele güne muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında goril beslemek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz goril görmek eşlerin ayrılacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında goril tarafından kovalanmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir