AnaSayfa / Genel / Kahve falında goril tarafından kovalanmak

Kahve falında goril tarafından kovalanmak

Kahve falında goril tarafından kovalanmak başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, sorunların gittikçe artacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, elinin dara düşmeyeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında goril tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında goril tarafından kovalanmak duaların kabul göreceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yavru goril görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına işarettir.

Kahve falında goril sevmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına delalettir.

Kahve falında siyah goril görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında gorille konuşmak kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında goril olmak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında goril ve maymun görmek ancak yılmayacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dev goril görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, insanlara olan güvenin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir