AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru goril görmek

Kahve falında yavru goril görmek

Kahve falında yavru goril görmek canın derdine düşeceğine, müjdeli haberle geleceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, parasının ve makamının artacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yavru goril gördüyseniz:

  • Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir.

Kahve falında yavru goril görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında goril yavrusu görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında goril olmak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında goril sevmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında siyah goril görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, düşmanlarımızı alt etmeye tabir olunur.

Kahve falında goril olduğunu görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında goril ve maymun görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında goril tarafından kovalanmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir