AnaSayfa / Genel / Kahve falında göreve gitmek

Kahve falında göreve gitmek

Kahve falında göreve gitmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, bereketli bir döneme girileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında göreve gitmek gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlar olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında göreve gitmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görev verilmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında görevinden alınmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir üst göreve atanmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, patron koltuğuna geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski görev yerini görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir göreve atanmak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına tabir olunur.

Kahve falında görev yerinin değiştiğini görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kendini güvenlik görevlisi görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir