AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini güvenlik görevlisi görmek

Kahve falında kendini güvenlik görevlisi görmek

Kahve falında kendini güvenlik görevlisi görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini güvenlik görevlisi gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Kahve falında güvenlik görevlisinden kaçmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini güvenlik görevlisi görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvenlik görevlisi görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini güvenlik görevlisi olarak görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında güvenlik görmek en yukarılara çıkacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine inanılır.

Kahve falında güvenlik kıyafeti giymek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında bayan güvenlik görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında güvenlikçi olmak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir