AnaSayfa / Genel / Kahve falında görevde yükseldiğini görmek

Kahve falında görevde yükseldiğini görmek

Kahve falında görevde yükseldiğini görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, tebrik edileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görevde yükseldiğini gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Kahve falında görevde yükseldiğini görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakandan görev almak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Kahve falında güvenlik görevlisinden kaçmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, insan sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir göreve atanmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında görevini yapmamak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet görevlisi görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında görevinden alınmak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, dönülmez yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında görevde olmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir