AnaSayfa / Genel / Kahve falında görevini yapmamak

Kahve falında görevini yapmamak

Kahve falında görevini yapmamak almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görevini yapmamak gördüyseniz:

  • Boş hayallere kapılarak gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine gitmekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında görev değiştirmek kısmetinin kapanacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında başbakandan görev almak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, dünya malına kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında temizlik görevlisi görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilk görev yerini görmek borçlarını bitireceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir üst göreve atanmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Kahve falında görev yeri değişikliği görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görevini yapmamak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir göreve seçilmek bazı engellerle karşılaşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir