AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet görevlisi görmek

Kahve falında devlet görevlisi görmek

Kahve falında devlet görevlisi görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, huzuru yakalayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işarettir.

Kahve falında devlet görevlisi gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirebilecek özgüvene sahipsiniz.

Kahve falında devlet görevlisi görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında başka bir göreve atanmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görevden alınmak büyük kayıplara uğrayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göreve atanmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında görev verilmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında öğretim görevlisi görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görev yeri değişikliği görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir göreve seçilmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir