AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlendiği kişiyi görmek

Kahve falında evlendiği kişiyi görmek

Kahve falında evlendiği kişiyi görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, zor günlerini arkasında bırakacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında evlendiği kişiyi gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan birine yardım etmeniz, gösteriş yaparak ilgi çekmenizden daha fazla ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında aynı kişiyle evlenmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, işlerinin yarım kalacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlenmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynı kişiyle ikinci kez evlenmek imkanlarının artacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı kişiyle evlenmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kişinin evlendiğini görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli kişinin yeniden evlendiğini görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında iki kişiyle evlenmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına yorulur.

Kahve falında iki kişinin evlendiğini görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir