AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek yakası görmek

Kahve falında gömlek yakası görmek

Kahve falında gömlek yakası görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında gömlek yakası gördüyseniz:

  • Bazı konuları savunmak veya ispatlamak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kirli gömlek yakası görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakası kirli gömlek görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, zor günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gömlek yakası dikmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek yakası kesmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine işarettir.

Kahve falında gömlek yakası görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında gömlek yakası yıkamak çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalettir.

Kahve falında gömlek yakasını kirli görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir