AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise üstüne elbise giymek

Kahve falında elbise üstüne elbise giymek

Kahve falında elbise üstüne elbise giymek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elbise üstüne elbise giymek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız veya bazı kişilerle ters düşmeniz durumunda yanlışlıklar ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında elbise üstüne elbise giymek trend olan bir markanın başına geçileceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında ceket üstüne ceket giymek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalet eder.

Kahve falında pantolon üstüne pantolon giymek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında çorap üstüne çorap giymek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon üstüne etek giymek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, planlı ve programlı davranacağına delalettir.

Kahve falında gömlek üstüne gömlek giymek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında etek üstüne etek giymek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı üstüne ayakkabı giymek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir