AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün yükseldiğini görmek

Kahve falında gölün yükseldiğini görmek

Kahve falında gölün yükseldiğini görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, sevindirici şeyler duymaya, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölün yükseldiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine veya yaptıklarına aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Kahve falında gölün yükseldiğini görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında hızla yükselmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına işarettir.

Kahve falında bulutlara yükselmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suların yükseldiğini görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında minarenin yükseldiğini görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizlerin yükseldiğini görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında meslekte yükselmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir