AnaSayfa / Genel / Kahve falında suların yükseldiğini görmek

Kahve falında suların yükseldiğini görmek

Kahve falında suların yükseldiğini görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet eder.

Kahve falında suların yükseldiğini gördüyseniz:

  • Bazı işlerin en baştan yapılması gerekebilir ya da belli düzeltmeler gerekebilir.

Kahve falında suyun yükseldiğini görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında dere suyunun yükseldiğini görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz suyunun yükseldiğini görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında suların yükseldiğini görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su yükseldiğini görmek gelişim içine girileceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında deniz sularının yükseldiğini görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında helikopterle yükselmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir