AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün üzerinde yürümek

Kahve falında gölün üzerinde yürümek

Kahve falında gölün üzerinde yürümek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yaşamına bakacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölün üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Oldukça çekici teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında göl kenarında yürümek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında gölün üzerinde yürümek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Kahve falında donmuş gölde yürümek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına alamet eder.

Kahve falında göl içinde yürümek gelirinin de artmayacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölün içinde yürümek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında gölde yürümek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, helal rızka kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gölün üstünde yürümek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir