AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde yürümek

Kahve falında gölde yürümek

Kahve falında gölde yürümek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, başarı kaydedeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, kafa dinleyeceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet eder.

Kahve falında gölde yürümek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin problemlerinden kendiniz için yararlı dersler çıkartabileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında gölde yürümek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Kahve falında gölün üzerinde yürümek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölün içinde yürümek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında gölün üstünde yürümek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında donmuş gölde yürümek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına yorulur.

Kahve falında göl kenarında yürümek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında göl içinde yürümek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir