AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün içinde yürümek

Kahve falında gölün içinde yürümek

Kahve falında gölün içinde yürümek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kazanç ve kar getireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Kahve falında gölün içinde yürümek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında gölün içinde yürümek eşinden yana huzurlu olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında göl içinde yürümek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gölün üstünde yürümek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında göl kenarında yürümek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında gölün üzerinde yürümek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında donmuş gölde yürümek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gölde yürümek sıkıntıya düşeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir