AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kurutmak

Kahve falında saçını kurutmak

Kahve falında saçını kurutmak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iyilik görüleceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kurutmak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi arttırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında saçını kurutmak duygularının karşılık göreceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına yorulur.

Kahve falında saç kurutma makinesi görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ıslak saç kurutmak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Kahve falında saç kurutmak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kurutmak aksi takdirde çaresiz kalacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kuruttuğunu görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kurutmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir