AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün içinde olduğunu görmek

Kahve falında gölün içinde olduğunu görmek

Kahve falında gölün içinde olduğunu görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, arzularının yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında gölün içinde olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanız sizi daha etkin bir lider haline dönüştürebilir.

Kahve falında gölün içinde timsah görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında gölün içinde olmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gölün içinde yürümek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında yeşillik içinde göl görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gölün içinde yüzmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göl içinde balık görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Kahve falında göl içinde yılan görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında gölün içinde olduğunu görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir