AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün içinde yüzmek

Kahve falında gölün içinde yüzmek

Kahve falında gölün içinde yüzmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Kahve falında gölün içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda evinizi ilgilendiren problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında gölün içinde yüzmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işarettir.

Kahve falında kirli gölde yüzdüğünü görmek kısmetinizin açılacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuz gölünde yüzmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında gölde balıklarla yüzmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık gölde yüzmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında van gölünde yüzmek cebinin para göreceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli gölde yüzmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir