AnaSayfa / Genel / Kahve falında göl içinde balık görmek

Kahve falında göl içinde balık görmek

Kahve falında göl içinde balık görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında göl içinde balık gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında göl içinde balık görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına inanılır.

Kahve falında göl içinde olmak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, azalacağına inanılır.

Kahve falında gölün içinde yürümek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında gölün içinde timsah görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında gölün içinde yılan görmek kısa sürede başarısının artacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölün içinde olduğunu görmek keyfinin yerine geleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine alamet eder.

Kahve falında gölün içinde ev görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gölün içinde olmak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir