AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde yüzmek

Kahve falında gölde yüzmek

Kahve falında gölde yüzmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında gölde yüzmek gördüyseniz:

  • İşle aile arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında gece gölde yüzmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, saygın biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında gölde yüzmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mavi gölde yüzmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, istemediği halde borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında van gölünde yüzmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli gölde yüzdüğünü görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında durgun gölde yüzmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz gölde yüzmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında göl yüzmek her şeyin yenileceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir