AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde yıkandığını görmek

Kahve falında gölde yıkandığını görmek

Kahve falında gölde yıkandığını görmek sıkıntıların büyüyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gölde yıkandığını gördüyseniz:

  • Bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Kahve falında bulanık göle düşmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göl yapmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında gölde sırt üstü yüzmek hedeflerini gerçekleştireceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işarettir.

Kahve falında göl canavarı görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında gölde boğulan birini görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında gölde boğulduğunu görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göl ve balık görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölün üstünde uçmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir